avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Organizare event public, legislatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Organizare event public, legislatie

Bună ziua! Aș dori să organizez un eveniment public (concert), într-o locație publică, care din păcate este în vecinătatea unui spital, Există vreun act normativ care să mă împiedice să o fac? Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
DavidAmariei, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:31, 24 Aprilie 2021
Vedeti:
MĂSURI din 19 iunie 2020 pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii
[ link extern ]
Trebuie sa obtineti autorizație.
Vama Veche a ținut un concert fără public pe plaja la Vama Veche.
Oamenii stăteau la mare distanta și abia auzeau ce se cântă.
În oraș este mult mai complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil pentru verificarea temperaturii angajatilor AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Conform prevederilor Ordinului nr. 3.577/831/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru ... (vezi toată discuția)
Revenire munca birou din telemunca. masuri si recomandari anechitacodeless anechitacodeless Buna ziua, Imi puteti spune care sunt conditiile care trebuie respectate, pentru cazul in care angajatorul decide ca salariatii sa revina din telemunca, la ... (vezi toată discuția)
Unii afirma ca noul coronavirus ar fi aparut in china in august 2019 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Aveti aici linkul: https://www.mediafax.ro/coronavirus/wuhan-imagini-din-satelit-indica-o-alta-perioada-de-inceput-a-coronavirusului-19262504 Nu am ... (vezi toată discuția)