avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Revenire munca birou din telemunca. Masuri si ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Revenire munca birou din telemunca. Masuri si recomandari

Buna ziua,

Imi puteti spune care sunt conditiile care trebuie respectate, pentru cazul in care angajatorul decide ca salariatii sa revina din telemunca, la munca de la sediul companiei? Care este ultimul HG in vigoare?
Nu se poarta masca doar daca angajatul este singur la birou insa ma intereseaza si daca mai sunt aplicabile regulile de distantare si aranjare a birourilor, cum ar fi: distanta minima de 1.5 m intre birouri, daca se poate folosi bucataria de catre mai multe persoane, daca ramane obligatoriu triajul epidemilogic la intrare in unitate.
Ma intereseaza in mod special daca raman valabile prevederile Ordinul comun nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 435 din 22 mai 2020.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:51, 5 Iulie 2021
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici:[ link extern ]
Vedeti si Ordin comun MS+MAI nr. 23/ 15/ 2021 publicat in MO nr. 73/ 22.01.2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In bucataria unui restaurant este obligatorie purtarea mastii ... marianadavid marianadavid In bucataria unui restaurant este obligatorie purtarea mastii de protectie? Ord 874/81/2020 spune ca medicul de medicina muncii sa intocmeasca evaluarea de ... (vezi toată discuția)
Ordinul 81/2020 - instruirea ssm si medicul de medicina muncii apetra apetra In Ordinul 81/2020 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor ... (vezi toată discuția)
Termometru covid 19 OWARDO OWARDO [b]Unde[/b] ( daca este prevazut ), se mentioneaza ca incepind cu noua stare de alerta , se prevede ca angajatorul trebuie sa-si achizitioneze un termometru ... (vezi toată discuția)