Buna seara!Parintii mei au divortat de 30 de ani.Noi copii am fost incredintati mamei.Tatal meu nu a mai tinut legatura cu noi.Tata a decedat pe 21 Noiembrie 2020. Surorile lui m-au sunat sa-mi spuna ca trebuie sa facem sucesiunea de mostenire pe terenul si camera unde locuia tatal meu.Fratii mei sunt plecati in strainatate .Ce pot face eu,fiind in tara in aceasta privinta.Nu stiu ce detine,daca are taxele platite etc.Sincer nu as vrea sa am deaface cu toate astea.Surorile lui imi spun sa ma duc sa fac un gard etc.Astept un raspuns.Cum pot afla ce detinea?(pamant,casa etc).Multumesc !
Buna ziua. Ca sa verificati ce datorii are de plata tatal d-stra , trebuie sa va deplasati la Administratia Finaciara a Primariei sa solicitati prin cerere un certificat fiscal pe adresa de domiciliu a tatalui . Sau pur si simplu sa intrebati ce este de plata , astfel trebuie sa procedati si la uzina de apa, electrica ,si alti furnizori de utilitati. Va legitimati cu cartea de identitate si sa aveti la d-stra si certificatul de deces al tatalui ca sa dovediti ca nu mai este in viata si sunteti fiul acestuia .