avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... În urma divorțului, s-a stabilit domiciliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

În urma divorțului, s-a stabilit domiciliul minorului la tată, ...

În urma divorțului, s-a stabilit domiciliul minorului la tată, mama neavând alt domiciliu. După ce mama s-a mutat, copilul (14 ani) a început sa fie constant neglijat de către tată, acesta lipsind mult de acasă, câteodată și zile întregi. În acest context, copilul rămas singur nu se mai ocupă de școală, a devenit indiferent, oricât l-ar ajuta mama sa care nu mai poate fi fizic lângă el pentru a-l supraveghea.
Un sfat vă rog!
Cel mai recent răspuns: Arisandy , utilizator 22:26, 24 Noiembrie 2022
si acuma ati avea unde sa il luati ?
Puteti face plangere la dgaspc .
Mama are îndatorirea legala de a supraveghea minorul,.de a veghea la.educatia lui, etc.

Trebuie sa rezolvati cu locuința și sa încercați un proces.
Nu, nu mi-am putut permite decât o garsoniera mica.

gi-jane2 a scris:

si acuma ati avea unde sa il luati ?
Puteti face plangere la dgaspc .

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza cat e de mica locuinta, conteaza daca actuala situatie este sau nu una in interesul copilului. ]ncercati o discutie cu un avocat spre a putea fi ana;lzate sansele unei noi actiuni in instanta.

Copilul unde ar vrea sa stea?

Luati in calcul si faptul ca tatal va fi obligat sa achite o pensie de intretinere minorului.
Nu Cred ca acesta a fost motivul pt care s a stabilit domiciliul la tata ,mai degrabă alte motive.Angajati va dacă nu aveti loc de munca,inchiriati o garsoniera si solicitați în instanța stabilirea domiciliului la dvs făcând dovada celor povestite..

Alte discuții în legătură

Divort-minor de 3 ani nicoletai nicoletai Buna ziua. Ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta? Fratele meu este casatorit de 3 ani si are un copilas de 3 ani. In urma neitelegerii cu sotia doreste ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am in intretinere un copil minor cu fostul sot.divortul ... GeorgianaMadalina GeorgianaMadalina Buna seara! Am in intretinere un copil minor cu fostul sot.Divortul a fost facut de comun acord la notar. El este plecat in strainatate de 5 ani. Din motive ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva Raluca2034 Raluca2034 Se poate cere custodia exclusiva a minorului pe motiv ca mama nu are o locuinta stabila si un loc de munca? Pe langa asta mai este si neglijenta mamei fata de ... (vezi toată discuția)