avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,am fost încadrat că muncitor la IIRUC.SA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,am fost încadrat că muncitor la IIRUC.SA in perioada ...

Buna ziua,am fost încadrat că muncitor la IIRUC.SA in perioada 1986-1993 știți cumva îmi mai trebuie adeverință in vederea pensionarii(nu aveam sporuri)??Și dacă îmi trebuie unde se găsește arhiva?? Mulțumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 26 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca perioada este mentionata in carnetul de munca, atunci nu va mai trebuie adeverinta de vechime.
Mulțumesc, să nu mă întoarcă la casa pensiilor fara acea adeverință!!

Cornel Vasile a scris:

Daca perioada este mentionata in carnetul de munca, atunci nu va mai trebuie adeverinta de vechime.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are de ce sa va întoarcă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În perioada 01-08-1989-01-01-1993 am lucrat la tagcm- constanța, ... timix timix În perioada 01-08-1989-01-01-1993 am lucrat la TAGCM- Constanța, în anul 1990 și-a schimbat numele în Record. S.A. Acum nu mai există această firmă, am ... (vezi toată discuția)
Obtinere documente de la firma care nu mai exista dinosaurusttt dinosaurusttt Buna ziua! Tatal meu a lucrat la Intreprinderea Tilib Bucuresti - Santierul 8 Timisoara, intre anii 1978 si 1986 incadrat in munca grupa II. Urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Meseria de strungar in ce grupa de munca este situata ? geolip geolip Am muncit ca Strungar jntre anii 1974 si 1997. In ce grupa de munca este situata aceasta munca, (in vederea pensionarii) ?[b] (vezi toată discuția)