avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,am un mare necaz in familie,baiatul meu este ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,am un mare necaz in familie,baiatul meu este retinut.Am ...

Buna ziua,am un mare necaz in familie,baiatul meu este retinut.Am o intrebare,care este diferenta intre Invinuit si Intimat ? In dosar baiatul meu este Invinuit ,iar ceilalti sunt intimati.
Ultima modificare: Duminică, 25 Aprilie 2021
ccccarla, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:15, 25 Aprilie 2021
Scrie pe citatie "invinuit"? Daca este "retinut", inseamna ca este cel putin suspect.
Acum, "retinut" sau "arestat" este alta discutie. Intimatii sunt cei care au legatura cu cauza, dar nu au o anumita "alta" calitate, si atunci generic sunt incadrati la intimati si trebuie sa fie si ei citati.
(fie in dosare penale, fie in cele civile, dupa caz, sunt multe de spus aici)
Una peste alta trebuie vazut concret dosarul, nu se poate raspunde asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal matzu matzu Buna ziua , Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie in calitate de "faptuitor" Miyako Miyako Am primit o citatie sa ma prezint la politie. Pe foaia ce o am de la politist nu scrie pentru ce sunt chemat la sectie. Pe foaia ce o avea dansu am observat ca ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa intr-un caz de crima lifestolen_21 lifestolen_21 Buna dimineata! Am o mare nelamurire intr-un caz de crima,un baiat,impreuna cu fratele sau si inca un prieten au fost atacati de 7 indivizi,atacatorii find ... (vezi toată discuția)