avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Azi am primit decizia de pensionare pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Azi am primit decizia de pensionare pentru limita ...

Buna ziua,
Azi am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta. Lucrez la stat. Nu stiu cum se procedeaza in continuare? Nu stiu cat este valabila decizia? Cine ma poate ajuta. Multumesc anticipat.
raduviorel01@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:16, 26 Aprilie 2021
Daca doriti pensie renuntati la contractul individual de munca, va faceti lichidarea.
Daca doriti sa lucrati in continuare si angajatorul este de acord, renuntati la pensie. Posibil sa trebuiasca incheiat un nou CIM.
Ati depus cerere si pentru continuarea activitatii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie sau salar ? GuiPaulaPaul GuiPaulaPaul Buna seara ! Sunt sofer la o unitate de inavatamant pe masina de transport scolari. Azi, 29.12.2014 mi-am depus dosarul de pensionare la casa de pensii. ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala valabila, dar neintrata la plata vs. concediu medical valentinascarlet valentinascarlet Buna ziua, as dori sa va prezint un caz ceva mai special. Este vorba de o pensionare anticipata partiala, valabila, dar nepusa in plata (beneficiarul a ... (vezi toată discuția)
Nou contract la data pensionari ContSters13909 ContSters13909 Sunt administrator la o asociatie si in sept indeplinesc varsta de pensionare. Cnf art 56 d din codul mci CIM inceteaza de drept. Cum se procedeaza la acea ... (vezi toată discuția)