avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Sunt reclamanta intr-un proces in care una ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Sunt reclamanta intr-un proces in care una din parti ...

Buna ziua,
Sunt reclamanta intr-un proces in care una din parti a decedat in timpul procesului. Instanta imi solicita sa aduc lista cu posibilii mostenitori. Exista posibilitatea sa cer citarea acestora prin publicitate la usa instantei?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:12, 26 Aprilie 2021
Este posibil dar doar după ce indicati moștenitorii defunctului.Nu puteti cita mostenitorii fără să le cunoasteti numele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decăderea din termenul de opțiune succesorală: poate fi considerat străin de moștenire un succesibil care știe de deces, dar nu vrea să audă de succesiune? nyusziful nyusziful Buna ziua. Am aceasta nelamurire: in urma decesului fiului, a ramas mostenitoare mama si 2 surori vitrege. Mama a acceptat succesiunea in termen, prin ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mostenire . -Valy- -Valy- Buna ziua. Bunicul meu din partea tatalui a avut trei copii - tatal meu si doua fete. In timpul vietii a facut inpreuna cu bunica un act de vindere si cump. ... (vezi toată discuția)
Se poate gasii o rezolvare dana73_76 dana73_76 vreau sa va spun ca sunt despartita in fapt fara divort din anul 2001 si din 2005 mi-am refacut viata si impreuna cu concubinul meu avem un baietel care acum ... (vezi toată discuția)