avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, am o problema cu care ma confrunt , doresc ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, am o problema cu care ma confrunt , doresc sa ma ...

Buna seara, am o problema cu care ma confrunt , doresc sa ma racordez la energia electrica , insa unde locuiesc exista un sptalp al carui cost de amplasare la platit vecinul , iar cei de la curent m-au spus ca imi trebuie acordul vecinului ca sa ma bransez iar acesta nu vrea sa il dea , ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:36, 4 Mai 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Eu m-am oferit sa îi platesc despagubire dar el refuza

MANUEL BELCIN a scris:

Intrebati vecinul daca are pretentii financiare rezultate din amplasarea stalpului si probabil veti ajunge la o intelegere.

aveti un istoric conflictual cu vecinul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de energie electrica, furt eok11 eok11 Pentru a avea curent, Enel ne-a obligat in 2012 ca pe cheltuiala noastra sa tragem o teava de curent pe sub sosea, caci stalpul era vizavi. Am facut, am platit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . pe proprietatea mea am un stâlp de la care sunt ... Diana2022 Diana2022 Bună ziua . Pe proprietatea mea am un stâlp de la care sunt racordată la energie electrică . Stâlpul este cumpărat de mine ,este amplasat pe ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt extindere retea curent pe drum privat comun maaammmiii maaammmiii Buna ziua. Suntem 4 familii cu 4 case in constuctie si un drum de acces comun privat ,cu inca alti 4 proprietari care au case finalizate. Avem proiect ... (vezi toată discuția)