avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in cazul unui asistent personal incadrat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in cazul unui asistent personal incadrat la UAT, conform ...

Buna ziua, in cazul unui asistent personal incadrat la UAT, conform legii 448/2006, caruia i-a decedat persoana cu handicap pe care o avea in grija avand ca rezultat incheierea contractului de munca si care pe perioada valabilitatii contractului de munca nu a beneficiat de concediu de odihna i se pot acorda bani pe concediu neefectuat? si daca da pe ce perioada ? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 26 Aprilie 2021
I se vor compensa în bani zilele de concediu neafectate.
Buna ziua, conform legii are acest drept, persoana respectiva are CIM din 2018 si nu a beneficiat de concediu de odihna, contractul a incetat luna aceasta, banii pe concediu i se pot acorda din 2018? Va multumesc
Compensarea se va face cu zilele de CO din 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cdanut cdanut Buna ziua, Am si eu o situatie cu o persoana caruia i se desface contractul de munca pe motiv de reorganizare, este in preaviz, si mai are 6 zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul platit pt asistenti personali rozaliafrincu rozaliafrincu Sunt asistent personal al fiicei mele ,persoana cu handicap grav,majora,si v-as ruga sa imi spuneti daca beneficiez de concediu de odihna platit,in ce baza ... (vezi toată discuția)
Plata zile co nefectuate pe anul 2009 in cazul desfacerii cmi nairam63 nairam63 Buna, Am si eu o neclaritate. Atunci cand se desface contractul de munca unui angajat, angajat care nu si-a efectuat zilele de concediu de odihna pe anul ... (vezi toată discuția)