avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua ! Am o problema si v-as ruga sa ma ajutati ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua ! Am o problema si v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns. ...

Buna ziua ! Am o problema si v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns. Am fost victima unei fraude bancare mai exact am primit un e-mail fictiv de la Bcr in care mi s-au solicitat anumite date bancare. Eu crezand ca sunt cei de la Bcr am dat aceste date apoi in cateva minute mi sa golit banii de pe card. Am urmat procedurile am blocat cardul , am facut sesizare la politie. Credeti ca m-ai pot recupera banii?

Alte discuții în legătură

Frauda bancara in data de 13.03fost victima unei fraude bancara ... pallani13 pallani13 Buna ziua. In data de 13.03.23 Am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. Am primit un e-mail in care mi s-a comunicat ca cardul este blocat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. ... Laura.ioana11 Laura.ioana11 Buna ziua! Am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. Am primit un e-mail in care mi se cerea actualizarea datelor de către banca (e-mail nu era ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)