avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Am un nepot care a fost lovit cu pumnul in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Am un nepot care a fost lovit cu pumnul in plina ...

Buna seara. Am un nepot care a fost lovit cu pumnul in plina figura de un individ neidentificat inca de politie (care a fost sesizata la scurt timp), agresiunea avand loc pe o alee dintr-un parc, individul respectiv fiind deranjat ca nepotul meu se plimba cu trotineta.
Din fericire , lovitura primita nu i-a produs semne vizibile sau, mai grav, zile de spitalizare, deci nu am avut pe ce lua certificat medico-legal. Dar chiar si asa, fapta ramane una antisociala, destul de grava, pentru ca nepotul meu a suferit un soc in acel moment.
Intrebarea mea e daca politia il va prinde pe acest individ (si sunt convinsa ca il va prinde), ce masura ar mai putea lua cu el avand in vedere ca nu i-a lasat semne vizibile nepotului meu ori alte efecte care sa necesite certificat medico-legal ?
Cel mai recent răspuns: mykl , utilizator 15:52, 30 Aprilie 2021
Daca fapta va fi dovedita, exista norma penala incriminatorie.
Daca nu aveti certificat medico legal si nu exista cel putin un martor care a vazut ce s-a intamplat , nu se poate dovedi nimic si nu va pati nimic respectivu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune si lovituri grave pink425 pink425 am si eu o problema !! ... in luna aprilie a anului trecut am fost agresat de 3 persoane in stare de ebrietate ,am primit 3 lovituri cu o bata spate(pe ... (vezi toată discuția)
Buletin de constatare medico legala Diana Chiriac Diana Chiriac Buna ziua, mama mea a fost supusa unei agresiuni prin lovituri multiple de catre o persoana cu probleme psihice, necesitand spitalizare : echimoza ochi, ... (vezi toată discuția)
Dubla fractură la maxilar Fetcu cornel Fetcu cornel Am fost la un club dintr-o comună apropiată din constanța și am fost agresat de patron cu un pumni si cu picioarele am fost a doua zi la urgenta si ma ... (vezi toată discuția)