avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buletin de constatare medico legala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buletin de constatare medico legala

Buna ziua,
mama mea a fost supusa unei agresiuni prin lovituri multiple de catre o persoana cu probleme psihice, necesitand spitalizare : echimoza ochi, contuzie etc.Intrucat in localitatea in care locuieste nu exista o institutie medico legala intrebarea mea este daca actele de spitalizare: foaia de intrare in care se prevede ca a fost victima unei agresiuni, diagnosticul , rezultatul de la computer tomograf sunt acceptate ca probe in instanta? sau trebuie sa o duc in alt oras sa obtin neaparat un buletin medico legal?Trebuie sa o duc acum cat timp are semne vizibile sau in baza actelor medicale se poate face si ulterior? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Diana Chiriac, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Chiriac , utilizator 14:05, 2 August 2018
Trebuie sa scoateti CML.
In CML se precizeaza trauma suferita, gravitatea leziunilor, mecanismul de producere al acestora si numarul de zile de ingrijiri medicale in functie de care se face ulterior incadrarea juridica a faptei.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea unui certificat medico legal abcdefgh2013 abcdefgh2013 O persoana care a scos un certificat medico legal cu urmatoarele consemnari de la medicul legist :din fisa de asistenta med in UPU reiese ... (vezi toată discuția)
Atac si vatamare corporala Daniel Padurean Daniel Padurean Salutari tuturor! Nu credeam vreodata sa ajung in aceasta situatie... In data de 4/5 Iulie 2008 am inoptat cu cortul pe malul raului Strei, in localitatea ... (vezi toată discuția)
Certif medico legal what what cate zile de ingrijiri medicale poate da i m l pentru 2 coaste rupte si mai multe vanatai(6),echimoze din cunostinta dumneavoastra? va multumesc (vezi toată discuția)