avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Deces Buna ziua! Sotul meu a decedat si are imprumut ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Deces Buna ziua! Sotul meu a decedat si are imprumut la ifn. Ce se ...

Buna ziua! Sotul meu a decedat si are imprumut la ifn. Ce se intampla cu aceste credite? El este titularul imprumuturilor,eu am doar venituri sporadice.
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2021
maria1503, utilizator
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 14:28, 7 Mai 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă dezbateti succesiunea de pe urma soțului o sa preluați si datoriile acestuia.Daca datoria la ifn e mai mare decat masa succesorala/,bunurile defunctului nu acceptati succesiunea.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca creditul are atasata o asigurare de viata cu risc de deces, atunci creditul se stinge, in cele mai multe cazuri. De asemenea, cei care nu vor sa se impovareze cu un credit care nu e al lor, atunci pot renunta de tot la mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft nicacarmen nicacarmen Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Datorii transmise la rude de gradul 1,in caz de deces crivatgeorgiana crivatgeorgiana buna seara am o nelamurire: soacra mea a decedat recent si avea 3 imprumuturi facute la banca1, banca2 si ifn sotul meu a fost la toate cele 3 institutii cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a decedat în decembrie 2022. a avut un ... dyzzyy dyzzyy Bună ziua! Tatăl meu a decedat în decembrie 2022. A avut un credit la un ifn. A avut asigurare. Ideea e ca nu putem afla nici o informație despre acesta ... (vezi toată discuția)