avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren intravilan fără cale de acces, Va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren intravilan fără cale de acces, Va rog sa ma sfătuiți ...

Teren intravilan fără cale de acces,
Va rog sa ma sfătuiți ce pot face în problema mea, am cumpărat un teren intravilan și nu am cale de acces la el, menționez ca acum 30 de anu a fost casa construită pe el.
Terenul este intabulat dar nici unu din vecini nu îmi permite accesul la el...am un vecin ce are o suprafață de PĂȘUNE.
Ma poate ajuta un avocat și cqt ma-ar costa cu aproximație și cât durează? Cu respect
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 10:07, 1 Mai 2021
Avocat si solicitati servitute de trecere prin instanta.
O sa coste mult si o sa dureze la fel de mult :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Mai 2021
Vladislav20, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere drept de servitute Fghjkkk Fghjkkk Am un teren intravilan pt care am cumparator. Acesta conditioneza cumpararea de garantarea dreptului de servitute pt terenul din dreapta care printr-o ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan, problema cale de acces fermier fermier Buna seara.Cum se procedeaza in cazul urmator?Vreau sa cumpar o suprafata de teren extravilan care se invecineaza cu mine.Acest teren este arendat altcuiva.In ... (vezi toată discuția)
Este drum de acces sau nu laur2000 laur2000 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am cumparat o casa cu teren si cu asa zisul drum de acces.Drumul de acces ( care este trecut teren arabil in cadastru si in ... (vezi toată discuția)