avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate demola o construcție construită ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate demola o construcție construită samavolnic de ...

Cum se poate demola o construcție construită samavolnic de un vecin pe terenul meu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:34, 28 Aprilie 2021
Solicitati eliberare autorizatie de demolare la serviciul urbanism din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazia vecinului pe gardul meu dianacj dianacj Vecinul meu a cumparat casa care este mai jos cu un nivel ca si curtea mea.Ne desparte un zid de piatra iar el s-a folosit de zidul meu pt.asi face o magazie, ... (vezi toată discuția)
Bună seara! dețin un teren pe care este construită o casă ... sorinsigina sorinsigina Bună seara! Dețin un teren pe care este construită o casă care, pe limita de proprietate are zid comun cu casa vecinului. Eu am hotărât să demolez ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)