Am un var si a fost prins de catre politie de 2 ori fara permis de conducere pe drumuri publice si condamnat la 1 an si 4 luni de inchisoare.
Acuma noi am formulat o cerere catre judecatorie de eliberare conditionata cu bratara electronica de supraveghere, am scris in cerere ca este de accord cu munca in folosul comunitatii si ca doreste sa se reintegreze in societate .
Credeti ca ramane cererea in picioare si se va accepta ? Precizez ca a primit termen de judecata si se va judeca cererea.
Daca nu a trecut prin comisie si nu a indeplinit fractia de pedeapsa, cererea se va respinge sigur.
Legea care reglementeaza bratara de supraveghere, este deocamadata doar in forma de proiect.
Buna ziua ! Îl am pe fratele meu arestat pe 28.02.2022 pentru 3 ani ( conducere fara permis , auto neinmatriculat ) . În Octombrie are comisie . Poate sa înainteze cerere către instanta pentru bratara electronica ( de la 1.10 întra legea în vigoare) . Ce motive ar trebui sa invoce ( are copil de 3 ani , mama e diagnosticata cu cancer în Martie după ce l-au luat , tata e singur acolo și destul de subrezit .....) ? Când are șanse sa ii fie aprobată cererea în instanta înainte sau după prima comisie ? Mulțumesc!