avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberare conditionata bratara electronica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberare conditionata bratara electronica

Buna ziua, vin cu o intrebare la dvs.

Am un var si a fost prins de catre politie de 2 ori fara permis de conducere pe drumuri publice si condamnat la 1 an si 4 luni de inchisoare.
Acuma noi am formulat o cerere catre judecatorie de eliberare conditionata cu bratara electronica de supraveghere, am scris in cerere ca este de accord cu munca in folosul comunitatii si ca doreste sa se reintegreze in societate .
Credeti ca ramane cererea in picioare si se va accepta ? Precizez ca a primit termen de judecata si se va judeca cererea.
Cel mai recent răspuns: Sevel , utilizator 17:26, 15 Mai 2022
Buna ziua

Daca nu a trecut prin comisie si nu a indeplinit fractia de pedeapsa, cererea se va respinge sigur.
Legea care reglementeaza bratara de supraveghere, este deocamadata doar in forma de proiect.
Buna ziua ! Îl am pe fratele meu arestat pe 28.02.2022 pentru 3 ani ( conducere fara permis , auto neinmatriculat ) . În Octombrie are comisie . Poate sa înainteze cerere către instanta pentru bratara electronica ( de la 1.10 întra legea în vigoare) . Ce motive ar trebui sa invoce ( are copil de 3 ani , mama e diagnosticata cu cancer în Martie după ce l-au luat , tata e singur acolo și destul de subrezit .....) ? Când are șanse sa ii fie aprobată cererea în instanta înainte sau după prima comisie ? Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2022
Sevel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! anul trecut un prieten a fost prins baut la volan ... Florea Catalina Florea Catalina Buna ziua! Anul trecut un prieten a fost prins baut la volan cu 1.32 in aerul expirat si inca nu ii s-a judecat procesul. Anul acesta s-a urcat la volan sa ... (vezi toată discuția)
Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)
Punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicol neinmatriculat sau neinregistrat sandyk sandyk buna ! am si eu o problema am circulat cu masina cu numere rosii expirate am fost oprit de un echipaj de politie si mia fost retinut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)