avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului. ...

Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului. Am cerut custodia copilului. Întrebarea mea este ce șanse are el ca copilul să locuiască și la el în condițiile în care eu am specificat că este agresiv și fizic și verbal când se îmbată. Am fost bătută cu pumnii și picioarele când locuiam la el. Când eram însărcinată mi- a făcut vânt în șanț spunând sa fac avort că el nu vrea copilul și că nu este al lui, a vrut să mă lovească cu piciorul in burtă pt a pierde sarcina, el fiind beat, noroc cu fratele lui că sa pus în fața mea. M- a amenințat că ne va onora atât pe mine cât și familia mea. A scos până și cutitul. Nu știu cum să fac dovada aceasta, am doar o poză cu telefonul spart de el când a dat cu el de pământ. Mă căiesc că nu am scos certificat medico-legal când am fost bătută. Menționez că eu am avut grija de ea singură în această perioadă, am apartament pe numele meu dat de părinții mei. El nu știe să aibe grijă de ea, nu știe ce să îi des să mănânce fiindcă a început diversificarea mâncării. Nu are condiții, nu are lucrurile necesare unui bebeluși, nu are cine să îl ajute cu îngrijirea ei fiindcă mama lui nu vede. El a cerut că copilul sa ii fie încredințat in prima și a doua săptămână de vineri până duminică orele 9-20. In zilele de sărbătoare Paste ,Crăciun, Revelion să locuiască la el cate o săptămână de ziua ei tot la el, toată luna lui August tot la el. Eu nu sunt de acord cu ce a cerut el în condițiile pe care le- am specificat mai sus. Întrebarea mea este ce șanse am că copilul meu sa nu locuiască la el . Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2021
Alina23@, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului ... R_oxy23 R_oxy23 Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului meu. Copilul are 10 luni. Întrebarea mea este ce șanse am ca copilul meu sa nu locuiască ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca tatal la copilul meu a fugit cele 9 luni de sarcina ... Gheorghe 89 Gheorghe 89 Buna ziua Daca tatal la copilul meu a fugit cele 9 luni de sarcina ,eu fiind singura si speriata M-am dus ca sa discut cu el si ma impins fiind ... (vezi toată discuția)
Sunt in mare dilema.. ContSters184527 ContSters184527 In urma cu 5 ani am inceput o relatie cu cea care avea sa devina un an mai tarziu mama copilului nostru.Eu am un trecut negreu..parinti divortati,crescut pe ... (vezi toată discuția)