avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Daca tatal la copilul meu a fugit cele 9 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Daca tatal la copilul meu a fugit cele 9 luni de sarcina ...

Buna ziua
Daca tatal la copilul meu a fugit cele 9 luni de sarcina ,eu fiind singura si speriata
M-am dus ca sa discut cu el si ma impins fiind insarcinata
Iar dupa ce am născut la 3 saptamani ,am primit un pumn in burta de la el
Copilul are 7 luni acum ,lăsându-ma dusa de vorbele mamei lui ,l-am lasat sa isi recunoască copilul (fortat de mama lui)in schimb omul acesta numai alaturi de copil nu este,deoarece el tot timpul este preocupat de alte femei (cu noi este tot timpul absent)
Ce pot sa fac sa ii restricționez orice legatura cu bebelușul ?Nu este un exemplu bun de tata
El este doar ca la hotel aici.Nu suntem casatoriti
Menționez ca atunci cand a auzit ca sunt insarcinata,mi-a cerut sa fac avort
Eu nu am facut asta pentru ca nu puteam sa trăiesc cu asa durere
Insa el este langa noi ,dar in fiecare zi ma face sa cedez psihic ,prin egoismul propriu.
Va rog dati-mi un sfat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:09, 5 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
l-am lasat sa isi recunoască copilul

ca sa nu regretati ca ati facut asta, va zic ca nu tinea de dvs sa il lasati sau nu, puteta sa il recunoasca si fara voia dvs.
Ce pot sa fac sa ii restricționez orice legatura cu bebelușul ?

Nu aveti ce face, nu puteti.
Cereti in instanta ca locuinta copilului sa fie la dvs si tatal sa plateasca pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot trage la raspundere un medic dupa 8 ani TANTA48 TANTA48 in anul 2002 fica mea {mariana}erea insarcinata cu al 2lea copil,sarcina in luna a 4 a s-a lovit tare in burta intr-o cazatura,cu toate ca durerile i-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului. ... Alina23@ Alina23@ Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului. Am cerut custodia copilului. Întrebarea mea este ce șanse are el ca copilul să locuiască ... (vezi toată discuția)
Ce regim matrimonial sa alegem Utilizator_010 Utilizator_010 Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie mai putin obisnuita si de aceea am nevoie de sfaturile dvs. Eu si sotul meu am fost cei mai buni prieteni timp de 15 ani. ... (vezi toată discuția)