avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Fiind in Cluj am parcat pe un loc unde nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Fiind in Cluj am parcat pe un loc unde nu scria sau ...

Buna ziua,

Fiind in Cluj am parcat pe un loc unde nu scria sau niciun alt numar, pentru a-mi putea da seama ca este un loc platit.
Am primit instiintare in parbriz, am sunat la politie si mi-au spus sa le trimit mail "cu nemultumirea mea". Am trimis fotografii care sa evidentieze ca celelalte locuri aveau placute iar acesta nu, plus datele mele de identificare, asa cum cerea pe foaia din parbriz.

Apoi am primit amenda acasa.
Doresc sa o contest dar voiam un sfat, exista vreo procedura speciala pentru contestatii? Se poate gasi un model de document?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:27, 29 Aprilie 2021
Cautati "model contestatie/plangere proces verbal de contraventie", veti gasi si o sumedenie de articole care va detaliaza procedura care trebuie urmata.
Trimiteti contestatia in termen de 15 zile de la primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda loc de parcare cu abonament marius_moraru marius_moraru Buna ziua. Pe data de 08.07.2010 am gasit pe parbrizul masinii un act de constatare in care se preciza ca am incalcat prevederile HCL 149/2009 lit. c , amenda ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare rezervat - amenda Andrew2424 Andrew2424 Buna ziua! Am și eu o problema,eu nu sunt din bucuresti și pe data de 27 am lăsat masina parcata intr-un loc de parcare langa blocul unde prietena mea sta ... (vezi toată discuția)