avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Tatal meu a pastrat o masina pe care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Tatal meu a pastrat o masina pe care a radiat-o in ...

Buna ziua !
Tatal meu a pastrat o masina pe care a radiat-o in 1995. El a decedat in 2019. La succesiune dna notar ne-a spus ca daca nu se plateste impozit pe ea,nu se poate face succesiune. Asa ca am ramas cu ea,,, Ce putem face ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:58, 29 Aprilie 2021
Ce putem face ?

pai ce vreti sa faceti ?
de unde a radiat-o ? si din circulatie si de la fisc ?
o duceti la fier daca tot e radiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. ... tureisilvia tureisilvia Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. Mostenitori suntem eu si un copil. Am insa o problema legata de o masina pe care sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism, proprietar decedat. trebuie succesiune??? GeorgeB83 GeorgeB83 Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu 6 luni, iar singurul bun care a ramas este o masina din 1997 pe care nu o foloseste nimeni. mentionez ca mai am o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori un raspuns la urmatoarea problema. fratele ... Dandy Acr Dandy Acr Buna ziua.As dori un raspuns la urmatoarea problema. Fratele meu a decedat in urma cu 7ani divortat si cu un copil care a ramas in grija bunicilor din partea ... (vezi toată discuția)