avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot construi pe un teren langa o capela? Intenționez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot construi pe un teren langa o capela? Intenționez să cumpăr ...

Pot construi pe un teren langa o capela? Intenționez să cumpăr un teren intravilan si sunt 16 m până în capela. Pot optine avizele necesare pentru a construi? Pot face zid ca si gard? Tinand cont ca este construită deja ma gandesc ca nu pot sa construiesc si in loc de teren de casa cumpăr teren pentru o livadă. Va rog urgent un raspuns!
Cel mai recent răspuns: Eftenaru , utilizator 20:25, 1 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergerti urgent la primarie , la primar , si solicitati un certificat de urbanism , acolo va scrie ce puteti si ce nu puteti sa faceti pe terenul pe care vreti sa il achizitionati , bafta si muta sanatate .
Multumesc frumos!

trandafir2 a scris:

Mergerti urgent la primarie , la primar , si solicitati un certificat de urbanism , acolo va scrie ce puteti si ce nu puteti sa faceti pe terenul pe care vreti sa il achizitionati , bafta si muta sanatate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu pug si fara puz elena319 elena319 Bună ziua. Vreau sa achiziționez un teren intravilan care are doar PUG și nu are PUZ. Proprietarul e în curs de obținere certificat de urbanism de la ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)