avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita monede virtuale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita monede virtuale

Am initiat executarea silita a unui debitor acum 10 zile, pentru suma de 100000 RON.
Acum 2 zile, ma suna executorul, si imi spune, ca debitorul, si-a golit toate conturile, cumparand "bani virtuali" pe mai multe platforme online. Se numesc Coinbase, Binance, Kraken.
De asemenea, Anaf a solicitat blocarea conturilor respectivului debitor, acum 2 zile, probabil obligatii neplatite catre Stat.
Am vreo sansa sa imi recuperez banii?
Sunt deplin constient ca Anaf va lua primul orice suma.
Debitorul meu, nu are proprietati pe numele lui.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DonD , utilizator 08:11, 25 Mai 2021
Va rog mult, as aprecia un raspuns foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri venituri provenite de la persoane fizice incautareadreptatii incautareadreptatii 1) Veniturile ocazionale, provenite de la persoanele fizice, intră și ele sub incidența art. 729 alin (1) lit. b) din Codul de procedură silită? Poate fi ... (vezi toată discuția)
Bani retrasi din cont in contul datoriilor catre fisc dwayanu dwayanu acum 2-3 saptamani am primit o citatie de la anaf, conform careia ni se vor bloca conturile, din banca si de la trezorerie, daca nu platim datoriile de 1800 ... (vezi toată discuția)
Poprire si blocare conturi angry99 angry99 De ce mi s-au blocat conturile de la banca( RON, Euro, card credit, alocatie) pentru neplata impozitelor locale, chiar daca anul nu s-a terminat si eram ... (vezi toată discuția)