avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,Am un teren luat prin succesiune cu Mama si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,Am un teren luat prin succesiune cu Mama si frati ...

Buna ziua ,Am un teren luat prin succesiune cu Mama si frati dupa moartea lu tata an timpul casatoriei cu fosta sotie mar interesa daca la partaj cu fosta sotie ( daca are drept la teren ) ? .Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Iosif , utilizator 21:52, 1 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati formulat întrebarea intr-un mod îngrozitor.
Intuind ce ati vrut să întrebați....raspunsul este nu.
Bunurile dobandite prin mostenire sunt bunuri proprii și nu sunt incluse la partajul cu fosta soție.
Multumesc frumos

raluk0207 a scris:

Ati formulat întrebarea intr-un mod îngrozitor.
Intuind ce ati vrut să întrebați....raspunsul este nu.
Bunurile dobandite prin mostenire sunt bunuri proprii și nu sunt incluse la partajul cu fosta soție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica ... Aya01 Aya01 Buna ziua, Daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica din casatoria anterioara (sora mea vitrega, eu fiind fratele ei) si vorbim de doua ... (vezi toată discuția)
Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala andrei15d andrei15d Dupa moartea tatalui meu, mama mea s-a recasatorit, a trait 6 ani cu noul ei sot iar de curand a decedat. As vrea sa va intreb, la succesiune, cum se vor ... (vezi toată discuția)