avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am terminat procesul dosarului penal pentru alcolemie, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am terminat procesul dosarului penal pentru alcolemie, si de ...

Am terminat procesul dosarului penal pentru alcolemie, si de 1 luna nu am primit hotararea, doar minuta, trebuie sa o ridic eu daca nu a venit prin posta!?
Nu s-a redactat probabil, trebuie sa vi se comunice.
Am cautat pe internet si termenul de comunicare era 30 de zile..., multumesc de raspuns!
De multe ori nu nu se respecta acest termen.
Termenele respective atat in civil cat si in penal sunt pur orientativ.E pt judecatori,în realitate durează mai mult.Teoria e teorie dar practica sta altfel...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata eliberarii hotararii de divort Steff101 Steff101 Saptamana aceasta este termen in procesul nostru de divort. Eu locuiesc in alta tara, motiv pentru care desi divortul este de comun acord, am decis ca sotul sa ... (vezi toată discuția)
Termen redactare hotarare penala puncuskaa puncuskaa cam cat dureaza ca o hotarare in prima instanta sa fie motivata? stiu ca depinde de nr dosarelor dar un aproximativ daca se poate? (vezi toată discuția)
Fond pap pap În 06.09.2019 a apărut pe internet o hotărâre la care vreau sa fac apel. prin posta încă nu am primit, am termen 10 zile ce as putea face?? În ziua în ... (vezi toată discuția)