avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, ma altur celorlalti utilizatori interesati ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, ma altur celorlalti utilizatori interesati de anvelopare ...

Buna ziua,
ma altur celorlalti utilizatori interesati de anvelopare indivisuala.
Locuiesc intr-un bloc in care sefulblocului si-a facut acum cativa ani anvelopare pe cont prorpiu ( nu intru in discutie cum...) si pentru tot blocul, o amana de 7 ani, oferindu-ne niste explicatii jenante, in conditiile in care muuulte blocuri (incl de 1o etaje) aflate in imediata vecinatate au beneficiat de anvelopare integrala.
Ma intereseaza in ce conditii care sa ma fereasca de neplaceri, pot efectua anveloparea individuala a apartamentului (adica 4 pereti exteriori, evident...)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 19:28, 3 Mai 2021
LEGAL, in conditiile in care tot blocul este anvelopat unitar si integral,
NELEGAL, fiecare isi face in dreptul lui, asa cum de 30 de ani se intampla.
We love romania !!
Nu exista șeful blocului. Verificați stagiul unde se află în lista de așteptare blocul în care locuiti. Dacă vreți reabilitare apartamentuluin pe cont propriu luati-va autorizație de la primărie și efectuați o.

Cand se va reabilita blocul de primărie, tot ce s-a izolat se va da jos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc izolarea termica a parterului in blocul in care locuiesc g..e g..e Buna ziua, in blocul in care locuiesc s-au anvelopat peretii de nord si de sud (lateralele blocului) si eu doresc sa solicit asociatiei sa izoleze termic si ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc si acoperis noemi r noemi r In blocul nostru se doreste sa se faca o reabilitare termica. Am o intrebare in cadrul reabilitarii termice intra in mod automat si acoperisul, sau se refera ... (vezi toată discuția)