avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare sistem alarma sediu firma
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare sistem alarma sediu firma

Salutare.

Am o mică nelămurire privind montarea unui sistem de alarma. Am o firma de IT și urmează sa deschid primul punct de lucru însă am o mare nelămurire privind montarea unui sistem de alarma. Lucrând in IT, avem toate cunoștințele necesare montării sistemului de alarma însă contabila mi-a spus ca din ce știe ea ar trebui sa îl monteze o firma autorizată. Am sunat la câteva firme și au niște prețuri enorme pentru manopera și nu Mi-ar strica deloc sa economisesc acea suma. Chiar este absolut necesar ca sistemul sa fie montat de o firma autorizată?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:38, 2 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai firme autorizate pot monta astfel de sisteme. Dvs. ca firma va puteti autoriza in conditiile legii avand profil compatibil.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere magazin Clockworktech Clockworktech Buna, am un magazin si mi-am montat camere de supraveghere cumparate de pe net. Ce trebuie sa fac sa fiu in legal? Am inteles ca trebuie sa merg la politie sa ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac analiza de risc? georgelucnet georgelucnet am deschis un magazin, la care am nevoie de un sistem de securiate (alarma si video). unele firme care monteaza astfel de sisteme au zis ca imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Salut!as dori sa stiu si eu daca este ilegal sa montezi camere ... alex_cernea alex_cernea salut!as dori sa stiu si eu daca este ilegal sa montezi camere video pe scara blocului unde locuiesc?sau ce conditii sunt necesare ptr.a fi montate?multumesc (vezi toată discuția)