avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumpărare pana in 250 mp in mediul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumpărare pana in 250 mp in mediul rural

Buna ziua!
Stie cineva conform carei legi nu aveai voie pana in 90 sa faci Tranzactii de teren cu suprafata mai mare de 250 mp in mediul rural si 100 mp in mediul urban?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 58/1974 clementzzamf clementzzamf Tatal meu prin certificatul de mostenitor a dobandit prin certificatul de mostenitor un imobil din Bucuresti si terenul aferent conform legii sistematizarii ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 - interpretare teren ( extra sau intra ) nustiuunnume nustiuunnume Buna ziua tuturor, Am o intrebare, legea 15/2003, art. 3, litera d. prevede ca trebuie declaratie pe proprie raspundere a parintilor ca nu detin un teren de ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea prefecturii in baza legii 18/1991 G_Constantin G_Constantin Buna ziua Tatal meu a mostenit de la parintii sai un teren intravilan de 1000 de metri patrati in 1973, terenul [b]nu a fost niciodata [/b]in propietatea ... (vezi toată discuția)