avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONVENTIILE DE MUNCA CU CASA DE ASIGURARI DE SANATATE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONVENTIILE DE MUNCA CU CASA DE ASIGURARI DE SANATATE CA MEDIC ...

CONVENTIILE DE MUNCA CU CASA DE AIGURARI DE SANARARE CA MEDIC DE FAMILIE SE POT VOLORIZA LA CALCULUI PENSIEI
VA MULTUMESC DR.P,GH.BUDAU DEVA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 3 Mai 2021
Daca pentru veniturile realizare în baza lor se plătește c.a.s., atunci se valorifică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pe conventie Jesica Maria Jesica Maria Buna as dori sa stiu daca pe conventie se plătește pt pensie si dacă se stie vechimea în muncă (vezi toată discuția)
Calculare pensie Medeea  Iliescu Medeea Iliescu Mama mea a depus dosar de pensionare la care a atasat si adeverinte de la locurile de munca cu sporurile si veniturile realizate . In adeverinta sunt luni in ... (vezi toată discuția)
Cabinetul medical individual - medicina de familie - trebuie sa platim conforn ordonantei 58/2010 ? lucian50 lucian50 Buna seara, Am un cabinet medical individual, medicina de familie, cu un singur salariat. Platitor de IVG, sanatate si CAS (31,3 %) lq un contract de ... (vezi toată discuția)