avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi pe conventie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi pe conventie

Buna as dori sa stiu daca pe conventie se plătește pt pensie si dacă se stie vechimea în muncă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 25 Septembrie 2019
Munca desfasurata in baza unei conventii civile nu va confera vechime in munca.

Pentru veniturile realizate in baza unei conventii civile se plateste c.a.s., ceea ce ar presupune ca perioada in cauza sa fie luata in calcul ca si stagiu de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil de munca ContSters277082 ContSters277082 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot cotiza din mana la somaj, in prezent am un contract civil de munca cu 16% plati pt asigurare medicala si vechime. Daca da, ... (vezi toată discuția)
Contractul de mandat Nicalai Nicalai Ce presupune incheierea acestui tip de contract ? Durata , conditiile precum si drepturile si obligatiile ce deriva din acest contract precum si platile ... (vezi toată discuția)
Angajat cu cim si pfa? cristifp cristifp Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: a) o persoana poate fi angajata cu CIM la un angajator si sa presteze la o alta firma cu conventie pe ... (vezi toată discuția)