Buna ziua...
Au trecut 16 ani de la decesul sotului si dorim sa facem succesiunea abia acum . Exista doar trei succesori, Precizez ca impruna cu sotul decedat, nu am avut copii, dar fiecare a avut copii din casatorii anterioare...eu unul si el doi.
Niciunul dintre copii nu au locuit vreodata cu noi , nici fata mea si nici baietii lui.
Impreuna , am avut o AF cu ceva patrimoniu , 2 cladiri, una pentru depozitare marfuri si una cu un spatiu comercial . Deasemenea , ca persoane fizice , am mai achizitionat un apartament impreuna in alta localitate. Copii lui , nu au mai dat nici un semn de viata de 11 ani , nu au contribuit niciodata la plata taxelor si impozitelor de pe urma proprietatilor mai sus amintite , eu continuand sa locuiesc in apartamentul care face parte din masa succesorala si sa folosesc cladirile apartinand AF-ului nostru si platind , evident orice fel de chaeltuiala au necesitat , taxe impozite ...cat si cele de intretinere.
Deasemenea mai mentionez ca in intrevalul de 6 luni de la decesul sotului, eu am dat o decalaratie notariala de acceptare a succesiunii , iar copii lui nu au facut absolut nici un demers in acest sens , comportandu-se ca si cum ar fo fost complet straini de bunurile din masa succesorala,
Intrebarea mea este :
In conditiile date , pot obtine eu intreaga cota ce i s-ar fin cuvenit sotului decedat ?...adica intreaga masa succesorala ?
stima,