avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant anual nedepus in termen- publicare pe site- ul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant anual nedepus in termen- publicare pe site- ul mfinante

Va rog sa ma ajutati... Am depus cu intarziere bilantul anual la 2008 la finante, dintr- o mare greseala ( mai precis finele lui august 2009 ). Bilantul nu imi apare inca pe site- ul mfinante. Ce pot sa fac sa apara totusi pe site- ul mfinante? Cei de la finantele Cluj de la bilanturi ridica din umeri si mi- au spus ca nu va mai aparea niciodata. Am cautat prin legislatie ceva care sa sustina declaratia lor si nu am gasit. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:39, 6 Ianuarie 2010
daca l-ati depus cu intarziere este posibil sa il fi depus dupa ce s-au postat bilanturile celor care nu au depus cu intarziere.
eu nu stiu sa faca in timpul anului alte postari si din cauza asta pb ca nu are si bilantul dvs. aveti grija sa depuneti la timp pt 2009 si nu cred ca vor mai fi probleme acesta se va post
Pentru bilanturi depuse dupa centralizare nu se mai rectifica baza de date.
LUSTEX a scris:

Pentru bilanturi depuse dupa centralizare nu se mai rectifica baza de date.

Asa este, desi nu-i normal. Ar trebui facute presiuni pentru posibilitatea efectuarii rectificarilor. In fond, se poate intampla si o gresala in preluarea datelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant online 2009 Badger Badger Salutare, Poate cineva sa ma ajute cu o informatie, pt vizualizarea bilanturilor pana in 2008, inclusiv, foloseam siteul mfinante.ro, cum incepand din 2009 ... (vezi toată discuția)
Bilant depus cu un alt cod de inregistrare anamariamoiseb anamariamoiseb Buna ziua, am depus un bilant cu un alt cod de inregistrare, am remediat problema cu acel bilant, adica am depus iar cu noul cod de inregistrare corect, dar ... (vezi toată discuția)
Obtinere bilant robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Stie cineva cum se poate obtine ultimul bilant depus de o firma? de la registrul comertului mi-au zis ca imi pot da, contra cost, numai bilantul ... (vezi toată discuția)