avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Recent mama mea a fost victima unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Recent mama mea a fost victima unui accident rutier, ...

Buna ziua,
Recent mama mea a fost victima unui accident rutier, pe trecerea de pietoni, soldat cu decesul mamei.
Am inteles de la domnul politist ca se va deschide un dosar penal si un proces.
Va rog din suflet sa ma informati care sunt pasii si care este procedura in acest caz si ce ar trebui sa fac eu, ca sa imi usurez situatia disperata.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 18:09, 20 Mai 2021
Bună seara.

În primul rând, condoleanțe dvs. și întregii familii, pentru pierderea suferită.

Situația este destul de complexă, motiv pentru care v-aș sfătui să angajați un avocat.
În cadrul dosarului penal ce s-a constituit, se vor administra o serie de probe, cea mai importantă fiind expertiza tehnică auto, care va trebui să lămurească împrejurările producerii accidentului.

Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să discutați cu un av pt a va asigura ca o sa va maximizati șansele de a obține despăgubiri cat mai.mari.Bineinteles că acestea nu pot sub nicio formă să înlocuiască pierderea suferită dar va vor ajuta pe dvs si ceilalti membrii ai familiei sa rezolvați diversele probleme ce se ivesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indicat ar fi sa v-a angajati un avocat specialiat pe accidente rutiere.In ultimii ani destul de multi avocati sau axat doar pe accidente rutiere si cunosc mai bine toate procedurile catre parchet,tribunal si compania de asigurari.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va constituiti parte civila in dosarul penal.Aveti nevoie de un avocat specializat pe accidente rutiere , cu referinte bune de corectitudine si sa urmariti indeaproape , pas cu pas , ce se intimpla cu dosarul penal.
Daca despagubirile se fac prin intermediul companiei de asigurari, desi sunt sfatuita sa evit aceste companii, nu mai pot sa ma constitui parte civila, pe rol ramane partea penala, Stau si ma intreb cu ce ma incalzeste ca face puscarie, la ce imi mai foloseste. Este foarte adevarat ca sunt super confuza in momentul de fata si nu prea inteleg procedurile.

Alte discuții în legătură

Accident auto copii daune IuliaMariaa IuliaMariaa Pe 16 decembrie am avut accident rutier. Copii mei minori au fost în stare grava,încă suntem în spital și vom mai avea nevoie de spitalizare la ... (vezi toată discuția)
Fetita de 4 ani impreuna cu mama ei grav accidentate pe trecere de pietoni tataranadrian tataranadrian buna ziua,a-si dori un raspuns la intrebarea mea daca se poate.sunt tatal unei fetite de 4 ani care impreuna cu mama ei(sotia mea),in data de 04.07.2013 au ... (vezi toată discuția)
Obtinerea culpei in accident / proces penal deschis pentru vatamare corpolala ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Solicit opinia dumneavoastra legat de o problema pe care o intampin in aflarea de la autoritati a culpei partii care a provocat ... (vezi toată discuția)