avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto copii daune
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto copii daune

Pe 16 decembrie am avut accident rutier. Copii mei minori au fost în stare grava,încă suntem în spital și vom mai avea nevoie de spitalizare la București. Celălalt șofer e vinovat,a intrat frontal in noi. Am înțeles că se pot obține niste daune . Mă îndruma cineva va rog cu pașii de urmat? Avem până în prezent 3 săptămâni de spitalizare și mai urmează. Și în mare parte cam despre ce suma e vorba? 2 copii minori, eu mama și șoferul nostru.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
IuliaMariaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 20:05, 7 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Însănătoșire grabnică.
În primul rând este foarte important cui și în ce condiții ( clauze ) încredințați dosarul dumneavoastră!
Noi vă recomandăm o casă de avocatură specializată pe asemenea spețe!
Foarte important să începeți demersurile în timp, deoarece plîngere penală se depune în maxim 90 zile de la data accidentului!
Un asemenea dosar este destul de complex ( plîngere, expertize, cereri, asistare și reprezentare, cunoștințe în domeniu, etc. ).
Vă putem ajuta, gratuit cu sfaturi/îndrumări.
Referitor la asistență juridică ( casă de avocatură specializată) vă putem recomanda una dintre cele mai bune în domeniu.
Alături de suferința dumneavoastră,
Asociația Victimelor Fără Vină

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa plateasca cheltuelile de spitalizare, victima sau soferul? vulp vulp nepoata mea a fost spitalizata 6 zile in urma unui accident rutier cine trebuie sa plateasca cheltueli de spitalizare victima sau soferul? (vezi toată discuția)
Daune vătămare corporală accident rutier georgebobeica georgebobeica Cu respect! Suntem victimele unui accident rutier grav,dauna totala ambele auto: soția la urgenta operata chirurgie+8zile internata spital stat+45zile ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier Tolia Tolia Buna ziua. Un sfat din partea dv., daca se poate. Suntem parte civila intr-un proces cu o firma RCA, pentru obtinerea de despagubiri in urma unui accident ... (vezi toată discuția)