Pe 16 decembrie am avut accident rutier. Copii mei minori au fost în stare grava,încă suntem în spital și vom mai avea nevoie de spitalizare la București. Celălalt șofer e vinovat,a intrat frontal in noi. Am înțeles că se pot obține niste daune . Mă îndruma cineva va rog cu pașii de urmat? Avem până în prezent 3 săptămâni de spitalizare și mai urmează. Și în mare parte cam despre ce suma e vorba? 2 copii minori, eu mama și șoferul nostru.
Însănătoșire grabnică.
În primul rând este foarte important cui și în ce condiții ( clauze ) încredințați dosarul dumneavoastră!
Noi vă recomandăm o casă de avocatură specializată pe asemenea spețe!
Foarte important să începeți demersurile în timp, deoarece plîngere penală se depune în maxim 90 zile de la data accidentului!
Un asemenea dosar este destul de complex ( plîngere, expertize, cereri, asistare și reprezentare, cunoștințe în domeniu, etc. ).
Vă putem ajuta, gratuit cu sfaturi/îndrumări.
Referitor la asistență juridică ( casă de avocatură specializată) vă putem recomanda una dintre cele mai bune în domeniu.
Alături de suferința dumneavoastră,
Asociația Victimelor Fără Vină
Daune accident rutier
Tolia
Buna ziua. Un sfat din partea dv., daca se poate. Suntem parte civila intr-un proces cu o firma RCA, pentru obtinerea de despagubiri in urma unui accident ... (vezi toată discuția)