Buna ziua! Va solicit ajutor pentru rezolvarea urmatoarei situatii. Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti cu 15 apartamente pe scara. La inceputul anului am demarat executia unei instalatii de gaze naturale individuala, urmand instalarea unei centrale de apartament. Problema este urmatoarea: pentru debransarea de la termoenergetica am nevoie de acordul vecinilor direct afectati de debransare (sus, jos, drepata, stanga); apartamentul din stanga mea nu are un proprietar in actele asociatiei, acesta decedand in urma cu 4 ani. Urmasii acestuia (stabiliti in afara tarii) nu au facut succesiunea, apartamentul este nelocuit, iar de achitarea tuturor cheltuielilor catre asociatie ma ocup eu, cu acordul unui dintre urmasi. Intrebarea este: cine poate semna in acordul vecinilor, daca urmasii sunt plecati in strainatate si nu au nici succesiunea facuta? Mentionez ca am acordul verbal, atat pentru executarea instalatiei cat si pentru instalarea centralei. Va multumesc!
Solicitati oficial presedntelui de asociatie sa elibereze document care sa precizeze starea de fapt,ca apartamentul este nelocuit urmare decesului proprietarului
Va multumesc! Am uitat sa precizez ca apartamentul respectiv este deja debransat de la incalzirea centralizata, in acest caz mai este necesar un acord al proprietarului?