avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime munca

În acest an, mi am depus dosar de pensie anticipata parțial cu penalizare, mi a sosit decizia de pensionare, și am constatat ca per. 25.01.1988-11.06.1988
ce este în cartea de munca, și luata în calcul, nu corespunde cu adeverință de vechime depusa la oficiul de pensii, unde este o alta per. 25.01.1988- 30.09.1988, iar din 01.10.1988 am revenit și am fost angajata pe per nedeterminata, cf carte de munca.
Menționez ca în perioada sus menționată 25.01.1988 - 30.09.1988 am fost angajata per determinata pe perioada Concediu medical al altei persoane. , iar din 11.06.1988 am întrat în concediu prenatal.
Am avut dreptul la concediu prenatal în aceasta perioada?? Este considerata vechime?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
carmenuta2010, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in anul 2022, m-am pensionat anticipat partial, decizia ... Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua. In anul 2022, m-am pensionat anticipat partial, decizia de pensionare fiind in baza datelor din cartea de munca si Revisal, fara adeverinte de la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata diana_ana_mihaela diana_ana_mihaela Tatal meu este nascut pe 04.05.1953 si are 41 de ani vechime. As dori sa stiu cand isi poate depunde dosarul de pensionare anticipat si cat este penalizat? ... (vezi toată discuția)
Sarcina si contractul pe perioada determinata cretu01 cretu01 Buna! De ceva vreme tanjesc dupa minunea de a avea un copil. Eu lucrez de 1 an la o companie nationala si am contract de munca pe perioada determinata (2 ... (vezi toată discuția)