avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Bună ziua As dori o lămurire la art.159 alin.5 din ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Bună ziua As dori o lămurire la art.159 alin.5 din legea 227/2015 ...

Bună ziua
As dori o lămurire la art.159 alin.5 din legea 227/2015 mai exact paragraful: pentru bunul ce se înstrăinează proprietarul bunului trebuie sa achite impozitul datorat pentru anul în care se înstrăinează bunul, CU EXCEPTIA CAZULUI IN CARE PENTRU BUNUL CE SE INSTRAINEAZA ,IMPOZITUL SE DATOREAZA DE ALTA PERSOANA DECAT PROPRIETARUL.Mentionez ca am o problemă cu eliberarea unui certificat de atestare fiscala,unde soțul meu are o cota de 12,5(mostenire)...pentru care s-a plătit impozitul calculat pe cota parte (determinata) însă cei de la taxe si impozite Primaria sector 5 spun că doar atunci când plătesc toti ceilalti mostenitori se poate elibera certificatul fiscal invocând Alin.5/art.159.....Multumesc pentru un eventual raspuns.....

Alte discuții în legătură

Buna soțul meu are o cota de 12.50(1000mp) dintr-un teren de ... Criss inna Criss inna Buna Soțul meu are o cota de 12.50(1000mp) dintr-un teren de 8000 mp în București dintr-o mostenire .Mai sunt 5 mostenitori Pana anul acesta terenul a ... (vezi toată discuția)
Nulitate de drept a contractului de vanzare cumparare Flori14 Flori14 Buna ziua, As dori cateva lamuriri referitoare la legalitatea contractului de vanzare a unui imobil, teren extravilan in suprafata de 5000 mp. Pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala SERBAm1 SERBAm1 Pensionar, contribuabil, vand apartament proprietate particulara. Rog a ma lamuri, privind valabilitatea lui, de la data inmanarii, conform legislatiei ... (vezi toată discuția)