avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contractele pot fi semnate si scanate sau este nevoie ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contractele pot fi semnate si scanate sau este nevoie si de originale? ...

contractele pot fi semnate si scanate sau este nevoie si de originale?
Despre ce contracte este vorba?
consultanta cu firme din UE
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Contractele pot fi perfectate la distanta,prin e-mail/ sau.
Acestea pot fi semnate si scanate ulterior.
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2021
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului corespunzator cu contractul, fara ore suplimentare si retineri ilegale substantiale neprevazute in contract AdrianBadea AdrianBadea Cine ma poate ajuta sa imi recuperez diferenta de salariu neplatita conform cu contractul cu o firma norvegiana. Este vorba de plata fara ore suplimentare si ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii pfa - usa bv02peu bv02peu Buna ziua, sunt PFA in devenire, am oportunitatea de a lucra pentru o firma din USA ca web developer (informaticean, cod CAEN 6202), am inceput sa umblu si ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract semnat prin fax/scanat scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: un contract incheiat intre 2 companii (una apartinand UE si cealalta NON UE) este valid daca e semnat pe ... (vezi toată discuția)