avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot cumpara un imobil bun propriu daca sunt casatorita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot cumpara un imobil bun propriu daca sunt casatorita de cativa ...

Pot cumpara un imobil bun propriu daca sunt casatorita de cativa ani buni? Sotul este de acord sa cumparam fiecare separat si sa le avem ca, bunuri de care sa putem dispune fiecare! Se poate fara acordul celuilalt?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:40, 6 Mai 2021
Fara sa fie unul de acord, da, puteti cumpara, dar nu va intereseaza asta, ca ar fi bun comun. Ca sa fie bun propriu, va trebui sa va schimbati regimul matrimonial in cel al separatiei de bunuri.
Tot bun propriu ar fi daca ati cumpara casa din bani proprii pt ca inlocuieste un alt bun propriu, asta se stipuleaza in act.

nu am inteles din text, cu ce e sotul de acord si cu ce nu e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare de bunuri lonita lonita Bună ziua Soția mea dorește sa achiziționeze o proprietate cu bani proprii, proveniți din donație de la sora ei. Eu mai am un copil din alta ... (vezi toată discuția)
E posibila trecerea pe numele doar unuia dintre soti a unui imobil? mimirom81 mimirom81 suntem o copie casatorita, dar fiecare dintre soti a pastrat numele avut inainte de casatorie.tin sa precizez ca toate bunurile sunt in comun. intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-ar interesa daca exista vreo modalitate de a achizitiona ... Pufalone Pufalone Buna ziua, m-ar interesa daca exista vreo modalitate de a achizitiona un imobil dar sa fie numai unul dintre cei 2 soti proprietar fara ca acesta sa fie ... (vezi toată discuția)