avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara am construit o casa și vecina mea care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara am construit o casa și vecina mea care a construit ...

Bună seara am construit o casa și vecina mea care a construit linga mine nu a respectat distanta di proiect care a fost ceruta de proiectant de 2 m și are 1.5 m în latura spe mine are și 3 geamuri mate dar 2 dintre ele sunt cu deschidere am făcut sesizare și a spus de legea 615 și ca se încadrează plus ca acoperișul are apa spre mine și cind ploua toți stropi de ploaie ii arunca pe casa mea nu vreau sa gândesc dacă vine zăpadă mare și rupe parazăpezi cu toate ca am făcut sesizare la prefectura după acea sesizare primăria ia dat autorizatie de construcție eu mai am o sesizare la primărie făcută și atunci miau spus ca nu construiește legal ca nu respecta distanta de 2 m acum cum respecta acea distanta dacă nu sa modificat deloc ce ma sfătuiți sa fac și unde sa apelez va multumesc

Alte discuții în legătură

Propietati Enache Nicolae Enache Nicolae Buna ziua am o casă construită recent acum am început să fac demersuri pentru a intra în legalitate referitor la autorizația de construire mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Consultatie - obligatie parazapezi Vyom Vyom Buna ziua! Am construit o casa in mediu rural respectand distanta dintre gard si casa( 1m),gardul fiind facut de mine.acum cateva zile am primit o reclamatie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul julia_chi julia_chi Detin o casa intr-o zona de munte ai am in spate si pe latura de nord acelasi vecin, iar in fata strada si doar pe jumatate din cealalta latura un alt vecin. ... (vezi toată discuția)