avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Propietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Propietati

Buna ziua am o casă construită recent acum am început să fac demersuri pentru a intra în legalitate referitor la autorizația de construire mentionez ca acoperisul casei mele are apele la mine in curte in fata si in spatele casei vecinul meu a construit tot fara acte dar acoperisul lui este spe una din laturile casei mele si este foarte aproape de mine apa sau zăpada o poate arunca pe casă mea si in plus are si 3 geamuri spre mine eu am lăsat 1 metru de la razie iar el 1.5 am anunțat primaria la care a spus că nici eu nici el nu am respectat cotele ca asa vor cei de la primărie sa avem 1.9 in certificatul ce urbanism avem date 4 cote 5 m de la drum o latură 1.9 cealaltă 3 m si partea posterioara 1 metru eu cred ca am poziționată bine casă dumneavoastra ce parere aveti multumesc
Cel mai recent răspuns: Enache Nicolae , utilizator 05:35, 18 Martie 2020
Daca nu ati respectat prevederile din certificatul de urbanism, este mai greu sa solutionati problema. Din ce relatati, ati construit fara autorizatie, din moment ce doriti intrarea in legalitate. Si vecinul a construit tot fara autorizatie? Ati dat unul altuia, declarartie privind amplasarea constructiilor. De fapt ce doriti ? Ce sa faca vecinul ? Ce sa afceti dvs?
Am spus cotele din certificatul de urbanism eu am 10 m de la drum spe acel vecin 1m mai spe celalalt vecin 2.6m si inca o latură de 10m vreau sa mentionez ca zidul casei dinspre acel vecin este plin fara geamuri unde am latură de 1 m nu se spune că acolo ar fi spatele casei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am construit o casa și vecina mea care a construit ... Enache Nicolae Enache Nicolae Bună seara am construit o casa și vecina mea care a construit linga mine nu a respectat distanta di proiect care a fost ceruta de proiectant de 2 m și are ... (vezi toată discuția)
Regim inaltime cladiri alina2017 alina2017 Buna ziua, Locuiesc la tara unde am o casa construita pe un teren in panta.Vecinii din partea de sus,latura sudica a casei mele au demolat de curand o casa ... (vezi toată discuția)
Nelamurit...cu latimea necesara a unui teren pt.autorizatie de constructie morinio morinio buna seara..as dori sa va intreb si eu ceva..sunt interesat sa cumpar 900 mp teren...extravilan..dar sunt putin pe ganduri..deoarece..1.pamantul are doar 10mp ... (vezi toată discuția)