avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! O colega, in luna aprilie, a venit intr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! O colega, in luna aprilie, a venit intr-o zi de luni ...

Buna ziua!
O colega, in luna aprilie, a venit intr-o zi de luni la serviciu, dupa care, dupa amiaza a ajuns de urgenta la serviciu unde s-a si operat. Pentru ziua respectiva , s-a pontat 8 ore, cate a si stat efectiv la munca, dar are si medical. Cum se inregistreaza aceasta zi? Se plateste concediu medical, sau se platesc orele lucrate efectiv. Cei de la HR, spun ca in situatia in care avea mai putin de 8 ore lucrate, se lua in calcul medicalul. Ma poate lamuri cineva? Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 6 Mai 2021
Se platesc orele lucrate efectiv.

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Bidilean George Bidilean George Buna ziua, Va cer sfatul in urmatorul caz: - avand concediu medical de luni pana duminica inclusiv (sambata si duminica fiind tura mea de lucru de la ora ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare rezultate din foaie de boală Mikkutza Mikkutza Buna ziua. Va rog frumos sa ma lămuriți asupra unui aspect. Sunt angajată cu norma intreaga la stat. Lucrez in ture de 12/24 12/48 Sa presupunem ca intr-o ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate in weekend lumifatu lumifatu lucrez in timpul saptamanii in ture de cate 12, 5 ore cate doua sau trei zile consecutiv dupa care primesc doua sau trei zile libere iar o sambata pe luna ... (vezi toată discuția)