avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, În perioada 1990 - 1991 am lucrat ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, În perioada 1990 - 1991 am lucrat ca invatatoare ...

Bună ziua,
În perioada 1990 - 1991 am lucrat ca invatatoare dar nu mi s-a mai gasit carnetul de munca cand am fost sa il ridic. am primit acum o adeverinta care atesta faptul ca am lucrat in acea perioada ca invatatoare.
Totodata in perioada decembrie 1991 pana in 28,08,1992 am avut indemnizatie de somaj. Tot acum am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. Va rog sa imi spuneti daca merg cu aceste adeverinte la actualul loc de munca la departamentul resurse umane mi se adauga acum vechimea aceasta rezultata din aceste adeverinte? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicolusa , utilizator 14:40, 6 Mai 2021
Intr-adevar, daca mergeti cu aceste adeverinte la actualul loc de munca la departamentul resurse umane vi se va adauga acum vechimea rezultata din acele adeverinte.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu mi-a inmanat actele necesare pentru somaj, cum pot rezolva aceasta situatie? maria1503 maria1503 am lucrat intr-o banca pana in data de 14.10.2011 cand s-au inchis agentii si noi am fost dati in somaj, dar nici pana la aceasta data nu am primit actele ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime sau carte de munca? c_mirela c_mirela Buna ziua, La ultima firma am lucrat doar 2 luni dupa care mi s-a desfacut contractul de munca prin art.56 lit.j (adica beneficiar de somaj). Toata problema a ... (vezi toată discuția)
Lichidare in cursul anului 2011 P.Daniela P.Daniela Buna ziua! In conditiile actuale, in care ITM-ul nu mai completeaza carnetele de munca incepand cu 1.01.2011, am rugamintea sa ma lamuriti ce documente ... (vezi toată discuția)