avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cetatean strain+cetatean roman+o fetita>>>>va rog
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cetatean strain+cetatean roman+o fetita>>>>va rog

Un cetatean strain (sotul) casatorit cu un (o) cetatean roman (sotia) doreste sa divorteze. La mijloc se afla si o fetita de 4 ani si ceva si este cetatean roman. In prezent cetateanul strain a obtinut dreptul se sedere temporara(un ani) in tara are si firma lui si el intretine copilul. mama copilului este plecata in italia de 3 ani...a mai venit in vizita de vreo 4 ori...copilul sta la bunici din partea mamei...sotul vrea sa divorteze..dar e frica sa pierde copilul lui prin a pierde dreptul de sedere in tara...omul iubesti pe copilul lui si vrea sa o inscrii la o scoala buna in orasul unde lucreze.. si are de facut?...oare are dreptul la sedere in tara pe baza copilul lui?...are dreptul la copilul lui?>>>omul acela e painea a domnezeu..si sufera din cauza asta....are incredere in justitia romana?...va rog cine poate sa lamureasca pe mine sa nu ezite...va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 17:36, 13 August 2006
nu e nici un raspuns?...chiar asa?...legea este neclara in tara asta?....sper ca nu
Din ce stiu eu aici e cu belele ca e vorba de adoptii ...cu cetateni strain?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean strain+ceteatan roman si o fetita...va rog ASHKALON ASHKALON Un cetatean strain (sotul) casatorit cu un (o) cetatean roman (sotia) doreste sa divorteze. La mijloc se afla si o fetita de 4 ani si ceva si este cetatean ... (vezi toată discuția)
Divort + drepturi copil cu cetatean strain alexandru22 alexandru22 Salut! Am si eu o intrebare. M-am casatorit vara trecuta cu un cetatean moldovean. Intre timp ea a ramas insarcinata si a nascut, dar noi am avut niste ... (vezi toată discuția)
Divort cetatean strain (copil) raisacristina raisacristina Un cetatean roman casatorit cu un (o) cetatean strain doreste sa divorteze. La mijloc se afla si un copil, cetatean roman. In prezent cetateanul strain a ... (vezi toată discuția)