avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cum trebuie sa procedez ptr a obtine un bilet odihna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum trebuie sa procedez ptr a obtine un bilet odihna intr-o statiune ...

cum trebuie sa procedez ptr a obtine un bilet odihna intr-o statiune de munte eu fiind persoana cu handicap accentuat psihic,beneficind de gratuitate legea448/2006 .multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 6 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va interesati la medicul de familie ,probabil este nevoie de.o trimitere din partea acestuia eventual solicitat informatii telefonice la casa pensiilor etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce acte sunt necesare pentru obţinerea unui bilet de tratament?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare bilete de tratament persoane cu dizabilitati alexandrina46 alexandrina46 Buna ziua. Am ales astazi, sa ma adresez dvs.in speranta ca ma veti putea ajuta sa rezolv urmatoarea speta. Sunt pensionara cu ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap-drepturi bilete gratuite tratament balnear cocos44 cocos44 Sunt persoana cu [b]handicap fizic grav[/b],permanent,nerevizuibil,cu asistent personal;de asemenea am si calitatea de [b]pensionara de limita de ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar și în urma unor investigații chiar și imagistice ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Sunt pensionar și în urma unor investigații chiar și imagistice inclusiv RMN , medicii mi-au dat un tratament medicamentos și mi-au sugerat proceduri ... (vezi toată discuția)