avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cu o zi inainte de data convocarii partilor am fost ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cu o zi inainte de data convocarii partilor am fost anuntatata ...

Cu o zi inainte de data convocarii partilor am fost anuntatata de parti ca nu vor participa in locul, ziua si data convocarii fiecare motivand cumva neparticiparea. Reclamantul are de pus la dispozitia expertului un numar semnificativ de documente. Trebuie facuta o noua convocare a partilor? Cum este corect? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:12, 8 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anuntati instanta depunand la dosar adresa de convocare, raspunsurile primite si dupa caz, solicitarea pentru stabilirea unui nou termen de judecata.
Daca sunt motive plauzibile puteti face reconvocarea partilor. Solicitand documente banuiesc ca fara acestea nu puteti intocmi raportul de expertiza.
Partea reclamanta era dispusa sa aduca documentele intr-o zi aleasa de ea (la data convocarii nefiind in tara) si am considerat ca nu-i corect sa-mi predea pachetul de documente fara a participa la data convocarii, moment in care se consemneaza in procesul verbal modalitatea de comunicare si transmitere a documentelor pe perioada desfasurarii expertizei. Am ales sa reconvoc partilor si am si trimis scrisorile. Am procedat corect? Puteam sa preiau pachetul de documente fara reconvocarea partilor? Sunt la stadiul de incepator si n-as vrea sa gresec. Va multumesc pentru raspuns si pentru intelegere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteati primi documentele cu adresa in care sa fie nominalizate, sa semnati de primire sau sa cereti partii in proces sa le depuna la dosarul cauzei, urmand ca dvs. sa le studiati la arhiva tribunalului. Castigati timp pana la data reconvocarii partilor. La expertiza trebuie sa participe toate partile in proces si eventualii experti parte, mai ales daca expertiza se efectueaza in teren.
Orice cerere faceti partilor in proces ste bine sa o faceti in scris si sa depuneti document scris si la dosarul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila Carmen Aionesei Carmen Aionesei adresa citare parti si solicitare documente (vezi toată discuția)
Convocarea partilor in expertiza judiciara baldo baldo Buna ziua. Trebuie sa fac o expertiza judiciara la un dosar penal. In acest caz s-a mai facut o expertiza, un supliment cerute de politie si 2 rapoarte de ... (vezi toată discuția)
Documente justificative ce pot fi folosite la intocmirea unei expertize MIHAELA_9 MIHAELA_9 Intocmirea unei expertize contabile judiciare trebuie sa aibe ca baza doar documentele justificative depuse de reclamant la dosar sau si cele depuse de parat ... (vezi toată discuția)