avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor legal vaccinare Covid-19? Buna ziua, dat fiind ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor legal vaccinare Covid-19? Buna ziua, dat fiind ultimele ...

Ajutor legal vaccinare Covid-19?

Buna ziua, dat fiind ultimele informații referitoare vaccinării contra COVID 19 as dorii sa știu dacă există temei legal prin care ne pot obliga angajatorii sa ne vaccinam? Și dacă da, ce putem face in acest caz?
Nu exista temei legal, vaccinarea nu e obligatorie.
"Ultimele informatii" vorbesc despre cu totul altceva, despre discriminarea pozitiva, adica vaccinatii sa aiba mai multe facilitati.
Da, vaccinarea nu este obligatorie, potrivit legii actuale în vigoare.

Puteti avea insa probleme de.ordin juridic daca nu va vaccinați fără motive temeinice și ii infectati pe.toti cei din firma sau pe câțiva dintre ei.

Din ce motiv refuzați vaccinarea?
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Motivul este simplu, consider că nu-i necesar să-mi introduc un ser cu efecte necunoscute încă total în corp atâta timp cât mie și familiei mele nu ne-au pus viața în pericol, mai pot preciza și faptul că am fost in carantină, unul din membrii familiei fiind depistat pozitiv, așa că drept urmare nu vad rostul și as dorii sa mi se respecte dorința in mod legal, mulțumesc pentru timpul acordat.
Acum cât timp ati fost în carantină?

Nu ati fost deloc testată?

Daca ati trecut prin boală nu mai este graba cu vaccinarea.

Problema cu vaccinarea nu vizează numai interesul persoanei în sine care vrea sau nu sa se vaccineze ci și interesul general al societății care are nevoie sa nu fie infectata in mod general de persoane individuale.

De pilda, cei care au SIDA au dreptul de a întreține raporturi sexuale cu alte persoane dar dacă transmit boala raspund penal, potrivit legii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Incercati sa verificați dacă ați trecut prin boală și dacă ați avut Covid-19 nu mai trebuie sa va vaccinați cateva luni.
Daca ați avut boala aveti dreptul.de a obține o adeverință de la stat.
Din moment ce ati stat în arest la domiciliu statul este obligat sa verifice și sa va emită o.adeverinta.
Asa excludeți orice discuție și orice presiune pentru vaccinare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea ... patryc74 patryc74 Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea anti covid -19,este legal sa fiu pus pe o viitoare lista de disponibilizari din acest ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)