avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere Paște catolic/ortodox
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere Paște catolic/ortodox

Bună ziua!
Sunt de religie catolică, și pentru Paștele nostru am cerut cele 2 zile libere ce ni se cuvin. Mi s-au acordat cu condiția sa muncesc în vinerea mare și a 2 a zi de Paștele ortodox fără sa fiu plătită dublu. Este legal?
Și încă un aspect... Bonurile de masa pentru zilele libere de Paștele catolic nu mi se cuvin dar pentru zilele lucrare de Paștele ortodox?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Sărbători legale. la câte zile libere au dreptul cei de altă religie decât cea ortodoxă? irumes irumes Buna ziua. Am urmatoarea dilema. In cadrul societatii noastre avem un salariat de confesiune catolic si un musulman. In curand va fi Pastele, si conform art. ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru cei cu alte religii. putem să acordăm zile libere de paștele catolic și să nu se vină la birou nici de paștele ortodox? ASL ASL Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: Un salariat ne cere zile libere pentru Pastele catolic (el fiind catolic). Putem sa-i acordam zile libere acum de ... (vezi toată discuția)
Zile libere - vinerea mare si paste catolic AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o confirmare, Conf CM, Art. 139 alin. (3) si (3.1) - Daca un salariat a beneficiat de zilele libere pentru sarbatoarea ... (vezi toată discuția)