avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua! Zilele trecute mi-a venit ideea sa creez un ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua! Zilele trecute mi-a venit ideea sa creez un pachet ...

Buna ziua! Zilele trecute mi-a venit ideea sa creez un pachet care contine 4 produse pe care le-am achizitionat de la furnizori diferiti. Am creat pachetul si urmeaza sa il scot pe piata la vanzare. Inainte de a face acest lucru ce ar trebui sa fac ca sa am drepturi depline asupra ideii crearii si asupra acestui pachet si sa nu am surpriza ca cineva sa isi insuseasca ideea si din creator sa ajung in postura in care dau explicatii pentru plagiat? Pe scurt ce termeni legali sa folosesc pentru a-mi inregistra si porteja ideea si pachetul si sa pot avea posibilitatea in cazul in care va aveea succes sa pot trage de partea mea si anumiti investitori. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:45, 15 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti. Ideile de afaceri nu se pot proteja sub nicio forma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie comercializare produs cosmin_1010@yahoo.com cosmin_1010@yahoo.com Buna ziua! Va supun atentiei un subiect interesan legat de inregistrarea marcilor si interzicerea comercializarii unui produs. De aproximativ 2-3 ani se ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor pentru web-site Lady26 Lady26 As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci ... (vezi toată discuția)
Se pot inregistra ca marca intrebarile pentru un concurs? ionu roman ionu roman este posibil ca emitent al unor intrebari pentru anumite genuri de concursuri ca eu sa imi inregistrez ca marca aceste intrebari? Pentru a nu putea fi folosite ... (vezi toată discuția)