avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! PRESTATORUL PJ din Romania se obliga sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! PRESTATORUL PJ din Romania se obliga sa execute lucrari ...

Buna seara!
PRESTATORUL PJ din Romania se obliga sa execute lucrari de consultanta tehnica pentru proiectele pe care CLIENTUL PJ din ROMANIA le intreprinde in OLANDA in domeniul constructiilor.
Salariatii prestatorului vor fi delegati sau detasati?
Catre cine se dispune detasarea/delegarea?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 14 Mai 2021
Clientul intreprinde proiecte pentru sine sau pentru o alta societate?
Clientul intreprinde proiecte pentru o alta societate din Olanda.
In opinia mea, salariatii vor fi detasati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate care presteaza exclusiv servicii in franta cefrim74 cefrim74 In cazul unei societatii romanesti care va desfasura activitate in domeniul constructiilor in Franta ( angajeaza personal care va fi delegat in Franta pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem o firma de constructii si avem de montat o ... mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua. Suntem o firma de constructii si avem de montat o biserica in Ungaria. Echipa care merge la montaj trebuie sa aiba detasare sau delegatie? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un srl nou înființat ( martie 2020), fără activitate ... damiutu damiutu Buna ziua! Am un SRL nou înființat ( martie 2020), fără activitate și mă interesează să știu cum aș putea să fac delegare de salariați în ... (vezi toată discuția)